Home Alcoi Alcoi presenta la nova temporada dels Jocs Esportius

Alcoi presenta la nova temporada dels Jocs Esportius

181
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi ha presentat una nova edició dels Jocs Esportius, un projecte insignia per treballar amb l’esport base de la ciutat. La d’enguany, será una edició diferent a la dels curs passats ja que torna al 100%  després de dos cursos marcats per les diferents restriccions per la COVID19.

Fins ara,  s’han inscrit vora 1.300 alumnes de col·legis no sols d’Alcoi, sinó també d’altres 10 municipis de les comarques com Castalla, Ibi, Cocentaina o Muro, un fet que converteix a aquestes competicions en intermunicipals i que permet el contacte d’esportistes d’Alcoi amb els de la resta de poblacions que també hi participen.

En aquesta edició trobem el projecte de multiesport, on els jugadors de futbol sala o bàsquet també proven altres modalitats menys freqüents com orientació, atletisme o hoquei. També tindran diverses modalitats de futbol, en diverses categories, així com bàsquet. Com a novetat, hi haurà lliga de voleibol infantil-cadet. En esports individuals hi haurà judo, gimnàstica rítmica, BMX, orientació o escacs. Per a les competicions s’utilitzaran les instal·lacions municipals, cm els col·legis públics.