Home Agres La Diputació d’Alacant iniciarà aquest mes les obres d’adequació peatonal i ampliació...

La Diputació d’Alacant iniciarà aquest mes les obres d’adequació peatonal i ampliació de la CV-7930 d’Agres

110
0
SHARE

La Diputació d’Alacant iniciarà a finals del mes d’octubre les obres d’adequació de vianants i ampliació de calçada de la CV-7930 a Agres, tal com ha anunciat el diputat de Carreteres, Alejandro Morant, qui ha visitat la zona, acompanyat per l’alcalde del municipi, Rafael Sanjuán.

Aquest projecte, que compta amb un pressupost de 131.000 euros, preveu l’ampliació de la calçada fins arribar a la línia de la vorada, aconseguint un vial de 7 metres – dos carrils de 3 metres i vorals de 0,50 metres- i la creació de una vorera de 1,90 metres que permetrà la mobilitat des del nucli urbà d’Agres fins a la carretera CV-700 en condicions de seguretat i comoditat per als vianants.

Morant ha destacat que aquestes obres, que tenen un termini d’execució previst de dos mesos, completaran les executades fa uns anys, també per Diputació, en aquesta mateixa carretera “amb la finalitat d’assegurar unes condicions de seguretat, pavimentació i drenatge adequades a la nova tipologia de la via “que, tal com ha explicat,” és molt utilitzada per vianants, de manera que es fa necessària una plataforma destinada per a aquesta finalitat “.

En aquest sentit, la nova vorera que s’ha projectat, i que donarà continuïtat a la ja existent a la sortida de la població, augmentarà la seguretat dels vianants. L’obra inclou, a més, la prolongació de la canalització del drenatge transversal que ja existia.