Home Alcoi Alcoi prolonga les restriccions davant l’augment dels contagis per coronavirus fins l’11...

Alcoi prolonga les restriccions davant l’augment dels contagis per coronavirus fins l’11 de gener

498
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi ha pres mesures davant les altes xifres de contagis per Covid19 a la ciutat a l’espera que la Generalitat Valenciana anuncie noves accions. En primer lloc s’ha determinat allargar els decrets de tancaments d’espais municipals dels passats dies 23 i 24 de desembre -que finalitzaven aquest 4 de gener- fins al pròxim 11 de gener. Hui se seguirà amb la recollida de cartes, ja que és un acte en el qual es pot garantir tota la seguretat, però es suspén la visita als seguicis reals del 5 de gener.

Recordem que l’Ajuntament va determinar, dins de les seues competències, una sèrie de mesures encaminades a frenar l’avanç de la Covid19 a Alcoi, que afecten instal·lacions i activitats municipals. Les següents mesures es prorrogaran fins al dia 11 de gener.

I .- Es tanquen els parcs de jocs infantils.

II.- Tancament de les instal·lacions esportives municipals i suspensió de les activitats esportives.

III.- Anul·lades les activitats de joventut, culturals i les dinamitzacions que estaven previstes en el Casal de Nadal.

IV.- Tancament de la Xarxa de Biblioteques, les sales expositives i els museus municipals.

Durant aquest 4 de gener, i fins a les 20.30 hores, la infància de la ciutat podrà continuar dipositant les cartes en les bústies reals que tenen les burretes en els 13 punts habilitats per a això. Aquest acte es pot continuar desenvolupant, ja que compleix amb totes les mesures de seguretat i hi ha un dispositiu especial per a controlar-lo. Pel que fa a la visita als seguicis reals prevista per al 5 de gener, aquesta queda suspesa per a evitar qualsevol situació de risc donades les característiques que presentava.

El Dia de la Cavalcada, a les 23.15 hores, tindrà lloc l’Adoració per part dels Reis Mags, Melcior, Baltasar i Gaspar. Es realitzarà després del toc de queda i podrà ser seguida en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alcoi.

“Vull agrair a la gent el bon comportament que està tenint i els demane que seguisquen igual, depositant les cartes en les bústies de manera segura com fins a hora estan fent. Una vegada els Reis ja tinguen les cartes, al costat dels seus ajudants passaran a llegir-les per a complir amb els desitjos de totes les persones. Demà no es podrà visitar als seguicis reals, és una llàstima, però el més important és la salut i hem de prevenir, per això insistisc a felicitar la ciutadania pel seu bon comportament i anime que continuen de la mateixa manera”, ha explicat la Regidora de Festes, Carolina Ortiz. “Hem pres totes les mesures possibles dins de les nostres competències per a garantir la salut de la ciutadania, per a nosaltres la salut és primordial”, ha conclòs Ortiz.