Home Alcoi Alcoi promociona en FITUR el festival Animalcoi i l’oferta de la ciutat...

Alcoi promociona en FITUR el festival Animalcoi i l’oferta de la ciutat com a destinació turística cinematogràfica

0
SHARE

Alcoi ha estat present un any més a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), que se celebra a IFEMA Madrid del 24 al 28 de gener.

En aquesta ocasió, el municipi ha promocionat el festival de cinema d’animació “Animalcoi”, així com l’oferta de la ciutat com a destinació turística cinematogràfica. La presentació ha tingut lloc aquest dijous 25 de gener, en l’espai Costa Blanca, on s’ha projectat un vídeo promocional de la quarta edició del certamen, que tindrà lloc al novembre de 2024.

En els seus tres anys en marxa, Animalcoi ha aconseguit fer-se un nom en el panorama internacional com a lloc de trobada per a professionals del sector audiovisual de l’animació. En l’edició de 2023 van competir 55 curtmetratges de 16 països de tot el món, amb un total de 872 assistents a les conferències i tallers que durant tres dies van pernoctar, van visitar i van consumir a la ciutat, convertint-se en potencials prescriptors del destí.

Alcoi Turisme explota des de fa anys la relació entre la indústria audiovisual i la turística. Per a promocionar la línia estratègica del denominat turisme cinematogràfic, es va crear ALCOI FILM OFFICE, entitat pública i sense ànim de lucre, la finalitat del qual és la de promoure, impulsar i fomentar el sector audiovisual de la ciutat d’Alcoi, atraient, incentivant, facilitant i donant suport al rodatge d’obres audiovisuals. L’objectiu és la posada en valor dels recursos de la ciutat, captant i donant suport al desenvolupament del major nombre possible de rodatges.

A més de promocionar Animalcoi en FITUR, Alcoi comptarà amb informadors turístics en l’espai Costa Blanca durant tota la fira. D’altra banda, l’oficina de Turisme aprofitarà el certamen per a mantindre diferents reunions amb professionals del sector.