Home Turisme Carlos Mazón valora a FITUR la diversitat d’oferta turística que presenta la...

Carlos Mazón valora a FITUR la diversitat d’oferta turística que presenta la Comunitat Valenciana

0
SHARE

Hui dijous 25 de gener, s’ha celebrat a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) l’acte institucional del dia de la Comunitat Valenciana.

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha aprofitat la segona jornada de FITUR per realitzar una visita als expositors de l’estand de la Comunitat en la fira de turisme.

Cal destacar que en la primera jornada de Fitur, el President va destacar que “la Comunitat Valenciana serà turística o no serà”. El cap del Consell va qualificar el sector turístic com “una altra gran indústria que està a cridada a donar-nos moltes alegries” però que des del sector públic ha de rebre suport per a “ser el que ja vol ser: social, equitativa i competitiva”.

Mazón ha destacat al certament turístic, la clara aposta del Consell per la sostenibilitat turística, “podem allotjar molta gent i alhora demostrar que som sostenibles” ha declarat i ha posat com a objectiu “lluitar per a no morir d’èxit”, ja que “el turisme creix, però hem de saber rebre’l”. És per això que Carlos Mazón ha considerat fonamental la segona pista de l’aeroport Alacant-Elx-Miguel Hernández i l’ampliació de l’aeroport de Manises; dos infraestructures que es convertiran en “una de les estratègies més importants” per al desenvolupament turístic de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, el president ha avançat les diferents reunions que durant Fitur s’estan mantenint amb empreses del sector, operadors turístics i aerolínies com Ryanair que aferma la seua presència en l’aeroport d’Alacant-Elx-Miguel Hernández i ja estudia noves rutes aèries de cara a l’estiu 2024.