Home Alcoi Alcoi convoca una nova ‘Nit Oberta’, la iniciativa comercial que trau al...

Alcoi convoca una nova ‘Nit Oberta’, la iniciativa comercial que trau al carrer els aparadors del comerç local

0
SHARE

Durant els anys anteriors, des l’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha apostat per promocionar els establiments del sector terciari alcoià traent-los al carrer. Una acció coneguda com la ‘Nit Oberta‘, una jornada en la que les terraces de l’hostaleria local preparen menús en taules al carrer per a cridar als veïns a gaudir de les bones temperatures. Paral·lelament, el comerç trau els seus productes -habitualment fora d’horari- als mateixos carrers per a divulgar la seua oferta.

La intenció és engegar una activitat de motivació comercial adreçada als comerços del Centre d’Alcoi. Comptarà no sols amb oferta gastronòmica i comercial, sinó també d’oci gràcies a la música. Hi haurà diversos punts, ubicats en el Parterre i el carrer Sant Llorenç, a banda d’activitats de màgia. La idea és dinamitzar el sector comercial, que a més oferirà productes sensiblement rebaixats en el seu preu.

Compensar les compres per internet

Les compres per internet són un dels factors negatius als que han d’enfrontar-se els xicotets comerços, entre els que es troben els del Centre d’Alcoi. És per això pel que des de l’Ajuntament d’Alcoi afirmen que aquest tipus d’activitats de motivació comercial es veuran multiplicades a la ciutat dels ponts en la resin estrenada legislatura.