Home Alcoi La Nit Oberta torna al Centre d’Alcoi després de dos anys de...

La Nit Oberta torna al Centre d’Alcoi després de dos anys de pandèmia

188
0
SHARE
Cartell Nit Oberta 2022
Cartell Nit Oberta 2022
L’Associació de Comerciants del Centre Històric d’AlcoyAlcentre‘ ha organitzat una nova edició de ‘La Nit Oberta’ el proper divendres 1 de juliol. L’Ajuntament d’Alcoi col·labora en aquesta iniciativa al costat d’Alcoi Comercial, Unió Gremial, la Cambra de Comerç i la Conselleria d’Economia Sostenible. A més dels comerços també participen establiments d’hostaleria.

Aquesta iniciativa, ja celebrada en nombroses ocasions abans de la pandèmia, tornarà per a dinamitzar l’economia en el centre de la ciutat. Els establiments que participen ampliaran el seu horari comercial, oferiran zones outlet, ofertes, sortejos, sopars a la fresca i molt més.

Ambientació als carrers

A més, hi haurà ambientació musical pels carrers -en concret al carrer Sant Llorenç, cantonada amb Sant Francesc- i en la Plaça Pintor Gisbert en la zona de l’estàtua de l’Ocell. També actuarà pels carrers dels establiments participants el Mago Hugo a partir de les 21 hores.

Per a dur a terme aquesta iniciativa, Alcentre ha sol·licitat el tall del trànsit als carrers Sant Llorenç i Sant Nicolau fins a la cantonada amb Sant Maure des de les 18 hores fins a la 1 de la matinada.

El President d’Alcentre, Alejandro Cerro, ha indicat que “volem agrair la col·laboració dels més de vint comerciants i hostalers que participaran en aquesta nova edició, així com als organismes i entitats que la faran possible”.

D’una altra banda, Vanessa Moltó, Regidora de Comerç ha volgut “agrair la implicació de Alcentre que ha organitzat aquesta iniciativa i de les associacions comercials, ja que és fonamental per a la dinamització de l’economia. El nostre govern aposta pel comerç i pel centre de la ciutat”.