Home Alcoi Alcoi reobri els seus 60 horts urbans repartint torns entre els usuaris...

Alcoi reobri els seus 60 horts urbans repartint torns entre els usuaris per a evitar aglomeracions

530
0
SHARE

Aquest dilluns s’han registrat diversos avanços en quant a un cert retorn de la ‘normalitat’ després, pareix, d’haver passat la pitjor part de la pandèmia de Covid19. A banda del desconfinament dels menors de 14 i de la possibilitat del retorn dels mercats de carrer, també s’han re obert els horts urbans a la ciutat d’Alcoi. Aquests indrets pertanyen a persones majors o amb pocs recursos que poden cultivar en ells el que consideren.

A la ciutat dels ponts n’existeixen uns 60 repartits per diferents zones, com prop de la Piscina Municipal o del parc de la Zona Nord. Tots ells han sigit reoberts aquest dilluns 27 i després d’un procés per a establir torns dut a terme per part de la Regidoria de Medi Ambient alcoiana. Cada usuari tindrà un màxim de 2 hores per a dur a terme els treballs que requerisca el camp, i que estaran al seu abast cada 2 dies.

Algunes de les zones de concentració d’horts urbans només podran acollir a un usuari, mentre altres -les més grans- podran acollir-ne un màxim de 3. En qualsevol cas des de Medi Ambient demanen als usuaris que seguisquen les normes, pensades per a mantenir la distància social i evitar contagis.