Home Alcoi Es desprèn la cornisa d’un edifici abandonat al carrer Sardina d’Alcoi sense...

Es desprèn la cornisa d’un edifici abandonat al carrer Sardina d’Alcoi sense causar danys

0
SHARE

L’existència d’edificis en mal estat de conservació al casc antic de la ciutat d’Alcoi és una comú durant les darreres dècades. Una prova palpable és el nombre creixent de solars que van creant-se cada vegada que bé l’Ajuntament o bé els propietaris han d’escometre l’enderroc d’un immoble en risc de fallida. Una situació que ha quedar confirmada amb els temporals de principis d’any, que inclús han deixat una víctima mortal a la ciutat en caure-li damunt la casa en la que vivia.

Les pluges, no massa nombroses però suficients, d’aquest diumenge 26 d’abril han acabat fent caure en terra part de la cornisa d’un nou edific al Centre d’Alcoi. Ha sigut al carrer la Sardina, tristment conegut per la quantitat de cases abandonades que es situen en ell. Teules i moldures han caigut durant aquesta passada matinada al carrer, sense que haja hagut que lamentar danys personals degut a l’hora del succés.

Els veïns d’aquesta zona ja han posat el crit en cel diverses vegades, tant per l’estat dels immobles com per les situacions en que això deriva. Algunes cases estan okupades, mentre altres, com la del número 14, estan caent a trossos i amb risc per a vianants i veïns.