Home Alcoi Alcoi tanca amb brotxa d’or la gal·la dels premis Nou d’Octubre de...

Alcoi tanca amb brotxa d’or la gal·la dels premis Nou d’Octubre de 2022

188
0
SHARE
Gala de premis Nou d'Octubre 2022.
Gala de premis Nou d'Octubre 2022.

Alcoi finalitza un any més una exitosa gal·la dels premis Nou d’Octubre al Teatre Calderón on, a més del lliurament dels guardons, també s’ha realitzat la lectura del manifest, un homenatge a antics regidors de la ciutat, un discurs de l’alcalde i un concert a càrrec de la Unió Musical d’Alcoi.

La gala ha sigut presentada per la comunicadora Neus Úbeda i ha començat amb la lectura del manifest a càrrec de l’escriptora alcoiana Natàlia Gisbert. Un emotiu discurs que ha recordat a la població la importància del dia 9 d’octubre com a naixement de la marca d’identitat del poble valencià.

A continuació ha sigut torn del lliurament dels Premis 9 d’octubre, que enguany han sigut per a Juli Mira a títol individual, Dolçainers Tabaleters La Degollà a títol col·lectiu i Alejandro Soler a títol pòstum, categoria que es va instaurar l’any passat.

Com a novetat, en aquesta edició també ha tingut lloc el reconeixement als regidors i regidores que van formar part de la corporació municipal en la passada legislatura, gràcies per la vostra tasca i dedicació a la ciutat d’Alcoi.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, al seu torn de paraula ha llegit un discurs on destacava el 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia. L’alcalde ha assenyalat que “hui ens reunim per a celebrar col·lectivament la nostra identitat, que ens ha fet ser com som: lluitadors i inconformistes, emprenedors i innovadors, que sempre portem el nom d’Alcoi per on anem”.