Home Alcoià Carlos Mazón desacredita els Pressupostos Generals de l’Estat i denuncia una situació...

Carlos Mazón desacredita els Pressupostos Generals de l’Estat i denuncia una situació d’humiliació cap a la provincia d’Alacant

0
SHARE
Carlos Mazón, Presient de la Diputació d'Alacant.
Carlos Mazón, Presient de la Diputació d'Alacant.

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha qualificat aquest matí “dhumiliació la inversió dels Prepostos Generals de l’Estat per a la província, uns comptes que, a parer seu, deixen els alacantins, per segon any consecutiu, en “l’oblit”.

El president de la Diputació ha recordat que, després de ser la pitjor província finançada l’any passat, “la pitjor província en tots els Pressupostos Generals de l’Estat, aquest any torna a sofrir aquesta humiliació, que està sent letal. La combinació de Puig i Sánchez està sent letal per a la província”.

Mazón denuncia que a aquesta situació “es sumen les 20 retallades permanents al Transvasament Tajo-Segura”, per la qual cosa ha considerat que no hi ha una sola possibilitat que entre Puig i Sánchez “miren Alacant com es mereix”. “És una humiliació que és intolerable”, ha proferit el responsable institucional.

Per això, segons hi ha anunciat Mazón, des de la diputació “s’iniciarà un procés d’esmenes per reivindicar aquesta situació”. El president ha desacreditat aquests comptes estatals, alhora que ha insistit que es tracta de “la tempesta perfecta de Puig i Sánchez contra la província” i que “ja no hi ha més remei que reconéixer-ho i provocar un canvi com més aviat millor”.