Home Destacats ‘Onil es Mostra’ supera totes les expectatives després de dos anys sense...

‘Onil es Mostra’ supera totes les expectatives després de dos anys sense fira

1397
0
SHARE

Onil es Mostra ha crescut de forma exponencial aquesta nova edició de 2022. Després de dos anys de pandèmia, l’ajuntament ha apostat més fort que mai per aquesta fira centrada en el comerç i costums de la localitat amb la intenció de consolidar-la entre les grans fires del sector turístic. La fira va proporcionar una gran oferta comercial, cultural i d’oci que va aconseguir atraure milers de visitants a la localitat.

El programa d’activitats va començar el divendres amb una exposició de patchwork, pintures als balcons, la presentació del llibre d’un autor colivenc, tallers infantils, un espectacle de danses al carrer i un correfoc a la nit.

El dissabte, a banda dels expositors de les associacions i col·lectius locals, és on es troba el gros de la fira, Al matí hi va aconteir un torneig de bàsquet, un mercat vintage i un acte d’inauguració amb un pregó que donà pas a activitats com la gymkana, l’espai gastromusic, una xerrada de l’oli d’Onil, una volta en bici al poble i una competició d’autos bojos a la nit, entre moltes altres activitats.

La coincidència de la fira amb la festivitat del 9 d’octubre ha permés incrementar l’oferta d’Onil es Mostra durant el diumenge amb les activitats del Dia de la Comunitat Valenciana. Entre elles destaca la ‘Volta a Peu’, en la que van participar centenars de colivencs. A les 20:30 va tindre lloc l’acte de clausura que despedia aquesta edició de la fira amb un èxit rotund.