Home Alcoi Alcoi trasllada la Fira Modernista, prevista per a setembre, al proper 2021

Alcoi trasllada la Fira Modernista, prevista per a setembre, al proper 2021

837
0
SHARE

La incertesa respecte a la recuperació de la normalitat després de la crisi sanitària del coronavirus està modificant tot el calendari d’esdeveniments a tota Espanya. La immensa majoria de les festes previstes per a enguany a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han sigut ajornades al 2021. És el cas dels Moros i Cristians de totes les localitats a excepció d’Alcoi i Cocentaina, que encara barallen la possibilitat de celebrar-les enguany.

L’últim esdeveniment que suposa concentració de persones i que ha caigut del calendari ha sigut la Fira Modernista d’Alcoi. A hores d’ara, i per temps indefenit, es desconeix si es podrà reunir gent en un mateix lloc. Hagut compte de que la fira estava prevista per al mes de setembre, la comissió encarregada d’organitzar-la -que inclou a l’Ajuntament i un bon grapat d’ens culturals i socials de la ciutat dels ponts- ha acordat la seua suspensió per a enguany.

La decisió no ha comptat amb unanimitat total, però sí amb un ampli consens entre els ens participants. La Fira Modernista d’Alcoi s’ha revelat com un potent atractiu turístic per als visitants de la ciutat, pel que des de l’organització consideren que no té sentit organitzar una edició si no es pot garantir que hi hagen visitants.