Home Destacats Ibi recapta prop de 6.000 euros amb una marató solidària i els...

Ibi recapta prop de 6.000 euros amb una marató solidària i els dona a Càritas

0
SHARE

Aquest divendres 8 de maig, l’Alcalde d’Ibi, Rafael Serralta; el tinent d’alcalde d’Esports, Pepe Palau i la tinenta d’alcalde de Serveis Socials, Mª José Herrero han realitzat la donació de 5.794€ a les representants de les Càritas d’Ibi de les dues parròquies. Es tracta de la recaptació de la Marató Solidari Esportiu de dissabte passat, 2 de maig, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi. Un esdeveniment esportiu en línia amb l’objectiu de recaptar fons per a una entitat local com Càritas. Aquesta ONG està ajudant a seguir endavant a molts iberuts amb necessitats bàsiques enmig de la crisi sanitària i econòmica provocada pel Covid19.

Nombrosos establiments esportius de la localitat van col·laborar amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi en l’elaboració d’un complet programa esportiu que, de 9:00 ha 20:00 h de dissabte, es podia seguir per canals de Youtube, Vimeo, Instagram o Facebook. Tot un repte que va complir àmpliament les expectatives dels organitzadors i que va comptar amb la solidaritat de 860 inscrits diposats a ajudar els altres, alhora que practicaven esport. A l’acabar el dia, els inscrits van optar també a premis mitjançant un sorteig amb els números de dorsals de cada participant.

L’Ajuntament d’Ibi ha volgut agrair la col·laboració a les persones inscrites que han realitzat les seves donacions. Amb elles, Càritas tindrà una major operativitat per a cobrir les necessitats bàsiques de la població més vulnerable a la crisi.