Home Alcoi Alcoi trau al carrer les accions de participació ciutadana per a completar...

Alcoi trau al carrer les accions de participació ciutadana per a completar la seua Agenda Urbana

70
0
SHARE

El procés participatiu perquè la ciutadania complete amb les seues aportacions el pla d’acció de l’Agenda Urbana fa un nou pas la setmana vinent i es trasllada al carrer, amb la celebració de diverses accions en diferents punts de la ciutat.

La primera correspon a l’àmbit de l’escena urbana i la mobilitat sostenible. Tindrà lloc divendres que ve, 17 de juny, entre les set de la vesprada i les nou de la nit en la plaça de la Rosaleda.

El diumenge, 19 de juny, l’acció es traslladarà al barri de Batoy, entre el final del mercat ambulant i l’inici de la via verda. Entre les 10 del matí i la una de la vesprada es desenvoluparà aquesta activitat, vinculada en aquesta ocasió al Medi Ambient.

D’altra banda, el 30 de juny, de 19 a 21h, es recolliran idees sobre quins aspectes es poden millorar de la ciutat en un dels accessos a la plaça de Dins.

A més, del 4 al 9 de juliol al matí, es realitzaran entrevistes de Participació aleatòries en la Zona Nord i el 8 de juliol, de 19 a 21h en el Parterre s’organitzarà un «mercat de les idees».

Segons apunta la regidor de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán, «amb aquestes accions, els alcoians i alcoianes tenen l’oportunitat de donar les seues opinions i oferir la seua visió sobre com volen que millore la ciutat, unes propostes que, al mateix temps, considerem fonamentals per a completar aquest full de ruta que és l’Agenda Urbana».

Aquest cicle participatiu té lloc després que hagen finalitzat les sessions específiques celebrades en el saló de plens del consistori i a la Sala Àgora. En elles es va citar a les associacions de veïns, així com a agents implicats en el desenvolupament econòmic i empresarial, l’habitatge, el sòl i els recursos naturals.