Home Alcoi Alcoyano 4 Alzira 0; 17 jornades invicte i els perseguidors segueixen lluny.

Alcoyano 4 Alzira 0; 17 jornades invicte i els perseguidors segueixen lluny.

889
0
SHARE

Bona entrada en el Municipal del Collao, per a rebre la visita d’un dels capdavanters del grup, l’Alzira 4t classificat que al final ha marxat de buit d’Alcoi.
Es va guardar 1 minut de silenci pel jove porter del futbol local, Octavio Almería.
L’Alzira va vestir amb samarreta blanca i pantalons i calcetins negres, mentre que el Deportivo va lluir la seua habitual elàstica blanc-i-blava.

La primera meitat va ser molt igualada posat que els valencians estaven molt ben assentats en el terreny de joc i no deixaven que l’Alcoyano tinguera oportunitats clares, mentre els homes de Pau Quesada, eixien perillosament a la contra. Amb empat a 0 en el marcador tots dos equips es van anar al vestuari.

Després de la represa Vicente Parras va posar les piles als seus, que van ser una piconadora, i el capità Navarro va inaugurar el marcador en el minut 51. Però 2 minuts més tard, el mateix Navarro cometia penal sobre Peleteiro, que Lluís García va llançar fora, va anar sens dubte la clau del partit, perquè a partir d’ací l’Alcoyano es desmelenà i va ser un vendaval que l’Alzira no va poder parar. El 2-0 vi amb una taconada de Juanma Acevedo que va deslligar la bogeria en El Collao. El 3-0 Jony Ñíguez de cap per l’esquadra. I el 4-0 definitiu vi després d’una gran acció del jugador de la pedrera, Antón que va cedir en safata a l’alcoià Jorge Moltó. Antón, pràcticament debutant i Moltó es van fondre en una gran abraçada mentre l’afició entonava el Deportivo, Deportivo, acomiadaven a l’equip amb una gran ovació.

Per l’Alcoyano van jugar José Juan, Devesa, Raúl, Camús, Navarro, Diakité, Jony Ñíguez, Juli (Antón), Fran Machado (Josué), Acevedo, i Óscar Díaz (Jorge Moltó)

Després d’aquesta victòria el Deportivo acumula 17 jornades sense perdre, i amb 43 punts en el seu haver, ja té un avantatge sobre el 2n de 10 punts, i abans de l’aturada nadalenca li queda tan sols 1 partit, diumenge que ve (dia del sorteig), en sessió matinal a la ciutat de les palmeres, enfront de l’Elx B que també està per la part alta de la taula, malgrat la seua condició de filial, la trobada començarà a les 11.00 hores.
Després del nadal l’Intercity, màxim rival de l’Alcoyano, visitarà el Collao en l’últim partit de la 1a volta el 4 de Gener (dia del bàndol), partit que es jugarà a les 16.30 hores. Després del partit no oblideu tirar la carta a la burret, sinó els Reis no us portaran els vostres regals.