Inici Castalla Obres de millora i plans d’ocupació atrauen 437.000 euros d’inversió a Castalla

Obres de millora i plans d’ocupació atrauen 437.000 euros d’inversió a Castalla

172
0
COMPARTIR

El darrer tram de l’any arriba acompanyat de treballs de millora a diferents localitzacions urbanes de la ciutat de Castalla. Alguns dels carrers més utilitzats de la capital de la Foia necessiten d’inversions per a garantir la seguretat de conductors i vianants. Del mateix mode, la localitat va a beneficiar-se de l’arribada d’ajudes per a formar i dotar als operaris que han de dur-les endavant dins dels plans d’ocupació que promulga la Generalitat.

Els treballs inclosos dins del Pla d’Obres que ha llançat l’Ajuntament de Castalla sumen una inversió total que supera els 212.000 euros. A ells cal sumar l’ajude del Consell per a formar personal en el departament municipal d’obres, que suposa l’arribada de 225.000 euros més. Amb ells es podrà formar a 10 operaris per a que després duguen a terme els treballs previstos a diferents àrees de Castalla.

Les obres busquen, d’una banda, el canvi de les voreres que es troben en mal estat i el re asfaltat de vies amb un paviment deficient pel pas del temps. A més, els treballs milloraran tambá l’accessibilitat a diferents indrets de la capital de la Foia, una de les reclamacions perpètues dels col·lectius de persones amb mobilitat reduïda. La majoria dels treballs ja estan en marxa i seran executats abans de que acabe el present exercici.

D’entre tots els treballs destaca de reparació del pont de Sarganella, que a dia de hui es troba en terra. En la seua reparació van a invertir-se més de 120.500 euros, i suposa el principal dels projectes a desenvolupar dins del Pla d’Obres, pel que serà executat ja en 2020. A banda d’això, altres dels principals projectes es refereixen a la millora de camins rurals del terme municipal o la neteja i formigonat de les cunetes.