Home Alfafara Alfafara inicia el compte enrere per a les Festes

Alfafara inicia el compte enrere per a les Festes

0
SHARE

Alfafara inicia el compte enrere per als dies grans de les Festes en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc. La població ja està preparada per a la celebració que es tindrà lloc al municipi del 5 al 9 d’agost amb actes culturals i religiosos.

Mentre la localitat es prepara per rebre els dies grans festius s’han preparat diverses activitats. Ahir dia 1 d’agost es va realitzar una dansà d’Alfafara en la plaça d’Espanya. Hui dia 2 d’agost a les 22h arrarà una marxa nocturna des de la plaça de la Font i recorrerà el terme municipal, fent una parada a l’ermita de la Mare de Déu de la Llum on els assistents podrán gaudir d’una actuació municipal.

El grup Street Squad, procedent de Barcelona, mostrarà la seua dansa urbana en l’escenari de l’Assut el divendres a les 20.30 hores i el dissabte, a les 12 hores, oferirà un taller en el Patronat per a tot aquell que vullga aprendre a ballar aquest estil.

El dissabte està programat, a les 20 hores, un passeig en bicicleta pel poble i a les onze de la nit en l’Assut començarà el concert “Botifarra a banda” a càrrec de la Societat Instructiva Musical d’Alfafara i Pep Gimeno “Botifarra” i la seua rondalla. L’entrada és lliure.

El 5 d’agost serà la vespra dels dies grans. A les 19 hores serà la festa infantil de disfresses en la plaça d’Espanya i a les 21.30 hores, des del balcó de l’Ajuntament, la periodista Maribel Vicedo serà l’encarregada de pregonar les Festes de 2018. Eixe serà el tret d’eixida per a la gran celebració que tindrà el punt àlgid el 6 d’agost amb la festivitat del Salvador, patró d’Alfafara. El 7 d’agost es desenvoluparan els actes en honor a l’Aurora i el 8, a Sant Roc.