Home Alcoi Adjudicats quatre habitatges municipals a Alcoi

Adjudicats quatre habitatges municipals a Alcoi

933
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de la regidoria d’Habitatge, ha adjudicat quatre habitatges municipals. El nou reglament d’habitatge municipal contempla que aquests immobles vagen dirigits a persones amb ingressos estables però que no poden fer front a un lloguer de lliure mercat.

Les persones que han accedit a aquests habitatges compleixen una sèrie de requisits, de tipus familiar i econòmic, com per exemple no haver sigut beneficiaris en els últims cinc anys d’un habitatge públic a Alcoi o la província, estar al corrent de les obligacions fiscals en l’Ajuntament, no haver ocupat un habitatge il·legal o no haver sigut desnonat per impagament dues o més vegades. La durada dels contractes d’arrendament serà de tres anys.

Segons apunta l’Ajuntament d’Alcoi, es realitzarà un seguiment a les famílies beneficiàries d’aquesta iniciativa i s’oferiran recursos com programes de cerca d’ocupació perquè aquestes famílies puguen eixir d’aquesta situació el més prompte possible.

A més des del consistori alcoià han ressaltat que les persones a les quals se’ls ha adjudicat l’habitatge tenen unes obligacions a complir assumint la neteja de l’habitatge, mobiliari i altres coses. Els beneficiaris no podran tenir animals (excepte cas de gossos guia, en cas de resultar necessaris), i deuran participar en programes que promocionen el Departament d’Habitatge d’Alcoi per buscar o millorar l’ocupació. A més, l’Ajuntament, a través dels tècnics municipals, podran realitzar les visites i esbrinaments oportuns per a constatar el compliment de les obligacions anteriors.