Home Alcoi Alcoi recupera un centre històric, el Club Pilota Alcoi

Alcoi recupera un centre històric, el Club Pilota Alcoi

2935
0
SHARE

L’Associació torna a estar en actiu després de desaparèixer durant molts anys amb l’objectiu d’unir un punt de trobada i competició a la localitat. 

El club nascut en 1985, retorna a crear aquesta organització debut a que els aficionats i competidors de pilota valenciana han hagut de desplaçar-se a altres municipis per a seguir vinculats a l’esport. Amb aquest fet, el Club Pilota Alcoi es possa en marxa incorporant a un grup de 12 persones que passaran a competir amb el nombre del club i que ademés faran per visibilitzar aquesta pràctica amb l’ajuda de l’Ajuntament.

Amb aquesta unió, nous projectes es situen a l’esquena de l’organització com la fundació d’una escola d’iniciació a la pilota o inclús l’habilitació del trinquet de la Cova Santa ubicat al Barri de la Sang.

Actualment l’equip local continua jugant la lliga. Els partits com a locals es disputen al carrer Sant Jaume a les 18:00 de la vesprada. El fet de visibilitzar l’esport de la pilota i d’unir llaços amb tots els jugadors locals fan que el Club Pilota Alcoi siga un exemple d’esforç i víncul amb l’esport local.