Home Alcoi Alumnes de L’EASD d’Alcoi Dissenyen la a campanya publicitària de la XXII...

Alumnes de L’EASD d’Alcoi Dissenyen la a campanya publicitària de la XXII de la trobada per la solidaritat

1384
0
SHARE

La tradicional Trobada per la Solidaritat, que se celebra a Alcoi des de fa més de 20 anys, presenta enguany una sèrie de modificacions tant en l’aspecte publicitari com organitzatiu. La primera d’elles naix fruit d’un concurs en què han participat els alumnes del cicle superior de gràfica publicitària de l’ESAD d’Alcoi, els quals s’han encarregat de dissenyar la campanya publicitària de la trobada. Aquesta campanya es llançarà a partir d’octubre i serà l’avantsala de la cita solidària, que enguany tindrà lloc l’1 de desembre a la sala Àgora.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, assegura que el canvi de data adoptat pel Consell de Benestar Social «respon a la necessitat d’apropar la trobada a l’època solidària per antonomàsia, el Nadal». Aquest canvi ha vingut de la mà de la campanya promocional, que segons l’edil «permetrà donar a conèixer a més gent la tasca del teixit social de la nostra ciutat».

Els tres alumnes components del grup que guanyà el concurs van rebre el divendres passat a l’Ajuntament un premi valorat en 500 €. La seua proposta va ser la millor valorada d’entre els tres projectes finals presentats a concurs, tots ells de caràcter curricular. Cadascun dels alumnes responsables dels altres dos projectes fou guardonat amb 50 € que es destinaran a l’adquisició de material.

S’espera que l’Ajuntament d´Alcoi presente pròximament el contingut de la campanya, la qual s’intensificarà als centres escolars de la ciutat i tindrà presència als carrers a través de mupis.