Home Alcoi Aprovada la licitació per a la reposició de la Zona Verda de...

Aprovada la licitació per a la reposició de la Zona Verda de La Rosaleda d’Alcoi

0
SHARE
L'estàtua de Sant Jordi a La Rosaleda abans de l'inici de les obres.

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat la licitació del projecte constructiu per a reforma de l’edifici d’aparcaments subterranis i reposició de zona verda en la seua coberta en la plaça de la Constitució (El Rosaleda) per d’aquesta manera complir amb la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El pressupost base de licitació és de 2.438.066,73 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució serà de 10 mesos. Amb aquesta actuació es pretén donar compliment a la sentència generant en aquesta àrea un jardí que complisca amb les especificacions relatives a zones verdes i amb les normatives d’accessibilitat pertinents.

Les obres bàsicament consistiran en la demolició del forjat de coberta per a la seua nova execució conforme les noves sol·licitacions estructurals (capa de terra de 80 cm i arbratge), així com el reforç de tots els elements estructurals, des de pilars fins a llosa de fonamentació i inclourà la zona verda corresponent.

Al llarg d’aquesta setmana es publicarà el plec de condicions en el perfil del contractant de l’Ajuntament d’Alcoi. Les empreses que vulguen optar a la realització d’aquestes obres disposaran de 45 dies per a presentar-se.

“Aquest projecte permetrà resoldre els problemes d’il·legalitat que pateix la plaça de la Constitució, ha sigut un procés complex, però que avança i permetrà complir amb la sentència i deixar la zona verda en el Rosaleda”, ha afirmat el regidor d’Urbanisme, Jordi Martínez.

Aquesta actuació permetrà restituir la zona verda de La Rosaleda, i complir la sentència que considerava il·legal el projecte d’aquesta plaça.