Home Alcoi Arranca la Fira Modernista, amb actes que es podràn seguir de la...

Arranca la Fira Modernista, amb actes que es podràn seguir de la mà de tvA

197
0
SHARE

Hui a partir de les 19:00h podreu seguir en directe de la mà de tvA l’invocació del mag Houdini, que és celebrarà a la Plaça d’Espanya d’Alcoi.

Per motiu d’aquest acte es procedirà al tall del trànsit a partir de les 15.00 h. del divendres en la zona Centre. Quedarà prohibit el trànsit en el lateral de l’Ajuntament, quedant oberta la part que està al costat del Teatre Calderón en tots dos sentits de la marxa. Aquest tram únicament es tancarà mentre es realitzen els espectacles de màgia del divendres i el dissabte.

Tal com ja va explicar en roda de premsa la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, enguany la Setmana Modernista s’ha hagut d’adaptar a les mesures sanitàries per la Covid 19, per aquest motiu es controlarà l’aforament de totes les actuacions.

Enguany tindran lloc en dos escenaris, un situat en la plaça d’Espanya i un altre en la plaça Ferrándiz i Carbonell.

A més de l’invocació del Mag Houdini aquesta vesprada, també s’acollirà el dissabte a les 20.00 hores l’espectacle del mag Houdini a la Plaça d’Espanya, realitzat per Hugo el Mag amb la col·laboració del Grup de Bombers de la Muntanya. L’accés a la plaça serà lliure fins a completar l’aforament dels seients que es col·locaran per a l’ocasió. La plaça estarà plena de cadires a excepció de les vies obligatòries d’emergència.

Pel que respecta a la plaça Ferrándiz i Carbonell, acollirà diferents actuacions durant tot el cap de setmana, començant el divendres a les 20 hores. És important recordar que són gratuïtes, però és necessari adquirir prèviament la invitació en www.ticketalcoi.com, l’entrada al recinte es realitzarà per l’encreuament amb Joan Canto-Bartolomé J. Gallardo i l’eixida es farà cap a la plaça Mossén Josep. Entre actuació i actuació es procedirà a la desinfecció de les cadires.

En cas de pluja lleu es retardaran les actuacions, que seran suspeses en cas que les precipitacions siguen intenses.

A més, com és habitual la Fira Modernista tindrà lloc a la Glorieta on es controlarà que no se sobrepasse l’aforament. S’entrarà per l’entrada de la plaça Ramon y Cajal i s’eixirà per Sant Nicolau, realitzant un itinerari circular.

Els usuaris de garatges situats als carrers tallats al trànsit podran continuar accedint com fins ara les 24 hores amb el pertinent permís. Tan sols no podran fer-ho per la ruta habitual en el moment dels espectacles que es tancarà la plaça d’Espanya, però podran fer-ho per rutes alternatives.

Pel que respecta a l’autobús urbà a partir de les 18 hores del divendres, tindrà modificacions en les línies 1,2,4 i 5. La 3 seguirà igual.

LÍNIA 1, De la Zona Nord al carrer Entenza, fins a la parada de la” Hidro”, normal, per a seguir recte per Entenza, Víctor Espinós, Santa Rosa, Pont de F. Reig, Beniata, Av. d’Elx, Cavaller Merita, Músic Carbonell. VOLTA, Músic Carbonell, Sant Vicent, Sant Nicolauet i en arribar a la Font Redona giro a l’Esquerra, El Camí, Av. d’Elx, Beniata, Cervantes, Alzamora, L’Albereda i normal.

LÍNIA 2, De Batoi fins a la parada del TEIX, normal, després gir a l’esquerra en El Roserar i per Joan Valls a buscar Entenza i per aquest mateix carrer, a Víctor Espinós, Santa Rosa, Pont de F. Reig, Beniata, Av. d’Elx, Cavaller Merita,Músic Carbonell. VOLTA, Músic Carbonell, Sant Vicent, Sant Nicolauet i en arribar a la Font Redona giro a l’Esquerra, El Camí, Av. d’Elx, Beniata, Cervantes i normal fins a Batoi.

LÍNIA 3, itinerari normal.

LÍNIA 4, Itinerari normal des d’Alcalde F. Boronat (Hospital) fins a la parada de Sant Joan de Ribera enfront del no 10, és a dir pujar fins als Contenidors i quan baixi normal fins a la parada del Colegi Major Ovidi Montllor, per a seguir per Pont de Fco. Aura, fins a la Rotonda del final de l’Av. Andalusia, gir a la dreta a Av. Andalusia, i seguidament gir a l’esquerra, al carrer Escultor Ridaura (Parc), Mestre Laporta (Aules Verds), Pas del Benissaidó, Entenza fins al final d’aquesta, gir a l’esquerra i per Espronceda, a la parada de L ́Albereda 10 (Coconut), per a seguir itinerari normal de la línia 4, és a dir per L ́Albereda, Joan Gil Albert, Escorxadors, Hispanitat, Ing. Colomina Raduán, Alcalde F. Boronat (Hospital).

LÍNIA 5, (Cementiri), Cementiri, Av. d’Elx, Cavaller Merita, Sant Vicent, Sant Nicolauet i en arribar a la Font Redona giro a l’Esquerra, El Camí, Av. d’Elx, Beniata, Cervantes i normal fins al Cementiri.