Home Alcoi Arriba el cicle de cinema en valencià a Alcoi

Arriba el cicle de cinema en valencià a Alcoi

311
0
SHARE

La Universitat Politècnica de València (Campus d’Alcoi) i la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi organitzen el cicle de Cinema en Valencià a Alcoi 2020, que tindrà lloc el 12, 19 i 26 de novembre, a les 19 h, al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi, adreçat al públic adult en general.

L’entrada per a veure les pel·lícules serà lliure i limitada a la capacitat de la sala. Per assistir a la projecció és necessària la inscripció prèvia.

Els interessats hauran d’enviar les seues dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon) a l’adreça de correu: gabinet-valencia@alcoi.org. El dia de la projecció a l’entrada de la sala s’indicarà als assistents la butaca que els correspon.

La programació que podrà gaudir l’espectador serà la següent:

El 12 de novembre: “Una casa, una família i un miracle”, d’Augusto Fornari.

Una comèdia familiar. Alex, Orestes, Jacinto i Fanny son quatre germans molt diferents que creixen a una preciosa llar familiar al camp. Quan aparentment el seu pare es troba en un coma irreversible, tots volen vendre aquesta casa  familiar i el que està dins d’ella podria ajudar a Alex amb els seus problemes econòmics. Una vegada han Venut la casa i els mobles, son pare desperta per sorpresa. Els metges son molt clars: per a la seua bona recuperació, ha de tornar a la seua llar i recuperar la seua vida rodejat dels Seus fills. Els quatre hauran de veure com ho fan per fer-li veure al seu pare que tot seguix sent com abans.

El 19 de novembre: “The Beast”, de Lee Jung – Ho.

Un thriller dramàtic. Una xiqueta es trobada amb les extremitats amputades. Dos detectius, Han- su i Min – Tae, rivals desde sempre, es fan carrec del cas. Al principi, la investigació es resol fàciment quan Han-su arresta al presumpte sospitós però, arriba el misteri quan Min-Tae crea sospites sobre el recent arrestat. Mentre, Han-su es troba amb algú que li insisteix que coneix al vertader culpable.

El 26 de novembre: “10 dies sense la mama”, d’Alessandro Genovesi

Una comèdia familiar. Carlo y Giulia estan casats i son pares de tres fills. Carlo es un pare absent perque està massa centrat amb el seu treball i Giulia es dedica totalment a ser mare de família. Cansada i estressada, decideix un dia per sorpresa anar-se’n de viatge a Cuba amb la seua germana 10 dies. Carlo es veurà obligat a assumir el paper de pare a temps complet, una situació que serà caòtica però que li donarà l’oportunitat de conèixer millor els seus fills.