Home Alcoi Arriba el IX Consurso de Belenes Ciutat d’Alcoi, Nadal 2021

Arriba el IX Consurso de Belenes Ciutat d’Alcoi, Nadal 2021

63
0
SHARE

Torna el IX Consurso de Belenes Ciutat d’Alcoi, Nadal 2021 amb el mateix format que l’any passat a causa de la Covid-19. Aquest concurs està organitzat per l’Associació Belenista Santa Rosa d’Alcoi, que és l’encarregada d’establir i redactar les bases del concurs. L’associació també serà l’encarregada de formar el jurat qualificador i guardonarà els millors pessebres participants amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi. El termini d’inscripció s’inicia el 29 de novembre de 2021 i acaba el 17 de desembre de 2021.

El concurs és d’àmbit local i està dividit en quatre categories (enguany com a novetat s’afegix la categoria infantil):

Categoria A: pessebres Familiars
Categoria B: pessebres Escolars
Categoria C: pessebres d’Institucions, Associacions i Filaes

Els pessebres familiars hauran d’estar instal·lats en domicilis, locals particulars o, quan es tracte de filaes, col·legis escolars o institucions, aquests hauran d’estar muntats en les seues corresponents seus.

Hi haurà un primer, segon i tercer premi per a les categories A, B i C, i així mateix un premi especial a l’Originalitat dins de qualsevol de les tres categories (el qual podrà considerar-se desert en cas de no reunir les qualitats mínimes exigides per part del jurat).

Enguany, igual que l’anterior, i subjectes a possibles restriccions com a mesures preventives davant la COVID-19, NO HI HAURÀ VISITES A domicili. Els participants hauran d’enviar una fotografia posant davant o al costat del seu pessebre i enviar un xicotet vídeo de no més de 2 minuts (molt important gravat en horitzontal) per a la seua posterior valoració per part de l’Associació, enviant-ho a la mateixa adreça de correu on es van inscriure: asbesaro@hotmail.com.

El lliurament de trofeus serà el 14 de gener de 2022, divendres, a les 19h de la vesprada en la sala d’actes de la Muta de Levante, en la Plaça d’Espanya. Amb tots els pessebres participants es projectarà un vídeo resum amb les imatges i vídeos enviats.