Home Alcoi Neo, Lucas i Óscar Giner acudiran al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística...

Neo, Lucas i Óscar Giner acudiran al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Masculina

838
0
SHARE

El dissabte passat es va celebrar a València el Campionat Autonòmic de Base i Via Olímpica de gimnàstica artística masculina, en el qual van participar 4 gimnastes del club de gimnàstica Alcoi “El Pastoret”, obtenint uns molt bons resultats.

BASE 2: Neo Zayas va realitzar una bona competició, amb alguna fallada important que li va relegar uns llocs en la classificació general, encara així va aconseguir el 1r lloc en l’aparell de barra fixa i el 6è en sòl. En la classificació general va obtenir la 11a posició.

Base 3: Lucas Santonja, igual que el seu company va tenir alguna fallada que també li va relegar uns llocs en la general on va aconseguir ser el 5è classificat. Per aparells va aconseguir la 2a posició en salt, poltre amb arcs i anelles i la 3a posició en paral·leles.

VIA OLÍMPICA 8: Oscar Giner, amb molt bons exercicis en tots els aparells Oscar va aconseguir la 2a posició en la classificació general d’aquest difícil nivell i va aconseguir el títol de CAMPIÓ AUTONÒMIC en sòl, a més de ser 2n en arcs, anelles, salt, paral·leles i barra fixa.

VIA OLÍMPICA 9: Leandro de la Vega, recuperant-se d’una lesió i amb els exercicis retallats en dificultat, Leandro va fer una bona competició aconseguint el 2n lloc en la classificació general a més del títol de CAMPIÓ AUTONÒMIC en paral·leles i el 2n lloc en arcs, anelles i barra fixa.

D’aquests 4 gimnastes, Neo, Lucas i Oscar Giner acudiran al Campionat d’Espanya que se celebrarà a Pamplona del 3 al 8 de desembre, per la seua part Leandro no acudirà al mateix per trobar-se en procés de recuperació d’una important lesió.

El diumenge va ser el torn de Laura Casabuena, que va participar en la 3a Fase de la Lliga Iberdrola GAF cedida al club La Plana.

La competició de Laura va ser molt bona, aconseguint portar al Club Gimnàstic La Plana al 2a posat de la classificació, però no sols això, la seua gran actuació la va portar a aconseguir la 3a posició en la classificació individual, i és que Laura s’està convertint en un referent de la gimnàstica artística femenina espanyola.