Home Alcoi Arriba la X edició de la Mija Marató Unión Alcoyana

Arriba la X edició de la Mija Marató Unión Alcoyana

830
0
SHARE

Aquest matí ha tingut lloc la presentació del que será la X edició de la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros i que es durà a terme el 19 de desembre a Alcoi.

Sota el lema #Re-emociónate, la cursa pretén recuperar tot l’esperit d’una de les curses més emblemàtiques de la ciutat. David Miró, un dels membres organitzadors de la mitja marató, ha explicat el format d’aquesta nova edició. Trobem cinc diferents modalitats mitja marató (21,097 km), marxa de caminants (7km), quart marató (10,548 km), mitja relleus per parelles i la micro marató per a menors de 13 anys.

David Miró ha volgut destacar diverses característiques de la cursa com ara: el seu recorregut i l’atractiu d’aquest, la participació de joves, la implicació dels voluntaris i col·laboradors, l’animació que trobem al recorregut, la possibilitat de fer la marxa caminant, la existencia de la micro marató i sobretot la vesant solidària.

Ja està obert el plaç per inscriure’s a la web de la Mitja Marató Alcoi i també qui ho vulga pot apuntar-se en les comerços col·laboradors amb la cursa. El plaç finalitza el 12 de desembre.

La data prevista per a la MMUA és el 19 de desembre d’aquest mateix any però la seua celebració i com será finalment dependrà de la situació sanitària.