Home Ibi Assessorament Jurídic gratuït per als veïns i veïnes d’Ibi per temes relacionats...

Assessorament Jurídic gratuït per als veïns i veïnes d’Ibi per temes relacionats amb la COVID-19

0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi posa en marxa un servei d’Assessorament Jurídic gratuït per als veïns i veïnes d’Ibi que tinguen casos i dubtes que resoldre per les diferents mesures establides a causa de la COVID-19, com ara les donades en els àmbits laboral, hipotecari, mercantil, administratiu, de dret de família i d’arrendaments, entre altres.
Aquest servei, que està coordinat des de l’Alcaldia de l’Ajuntament d’Ibi, requereix de profesionals locals compromesos que, voluntàriament, han decidit formar part del grup de lletrats i lletrades iberudes que atenen aquest servei, la duració del qual està prevista que siga fins al 31 de desembre de 2020.
El procediment a seguir, si es necessita d’aquest assessorament legal bàsic, que no de representació del ciutadà en procediments judicials o administratius, passa per sol·licitar via telefònica la cita al 96 555 24 50 ext.102 o a través d’alcaldia@ibi.es, assignant-se-li un advocat que l’assessorarà sobre els trámits a realitzar sobre el seu cas en particular.
Des de l’Ajuntament es realitza la gestió i organització de les cites i el seu contacte amb l’advocat pertinent i el consistori s’encarrega de la remuneració que cadascun/a dels lletrats/as rep pel seu servei, que es realitza amb el ciutadà, de manera individual, en el propi despatx professional o centre de treball local.
L’Ajuntament d’Ibi segueix, d’aquesta manera, posant en marxa accions i mesures socials per a la ciutadania iberuda, amb l’objectiu de pal·liar els efectes adversos que en les famílies haja ocasionat la COVID-19.