Home Castalla Asunción Vera presenta la dimissió de totes les delegacions a Castalla i...

Asunción Vera presenta la dimissió de totes les delegacions a Castalla i reté l’acta per a passar a No Adscrits

452
0
SHARE
Asunción Vera, ex edil de Medi Ambient i Enllumenat públic a Castalla
Asunción Vera, ex edil de Medi Ambient i Enllumenat públic a Castalla

Asunción Vera Vicente ha presentat la seua dimissió com a edil delegada de Medi Ambient i Enllumenat Públic sense renunciar a l’acta com a regidora d’aquest Consistori que va aconseguir amb el partit Ciutadans.

L’eixida de la regidora de l’equip de govern es va produir de manera oficial la nit del dijous 18 d’agost, a través del registre telemàtic de l’Ajuntament. Així, la trànsfuga passa directament a engreixar el grup municipal de No Adscrits, atès que ha manifestat que mantindrà l’acta de regidora.

Fa mesos, l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ja li havia retirat les competències de la regidoria de Parcs i Jardins “per la seua falta de diligència per a la gestió”. L’alcalde ha destacat que “es tracta d’una notícia esperada, ja que no és la primera vegada que he negat un augment a la seua assignació econòmica, a pesar de constants peticions i amenaces de dimissió”.

Bernabeu ha rebutjat que cap membre de l’equip de govern “haja pressionat mai un regidor en la seua gestió, llevat que el treball siga escàs o ineficient, com era el cas”. Així mateix, el primer edil hi ha informat que al pròxim plenari municipal donarà compte de la dimissió d’Asunción Vera i Noèlia Álvarez, que va renunciar a l’acta a principis d’agost, així com els canvis de delegacions.