Home Castalla Atraure públics concrets: la clau de la Fira de Sant Isidre per...

Atraure públics concrets: la clau de la Fira de Sant Isidre per a superar-se estalviant prop de 50.000€

0
SHARE

El passat diumenge 26 de maig va tancar portes la Fira de Sant Isidre de Castalla, que després de 30 edicions s’ha convertit ja en un referent comercial de la zona. Ho va fer després de 3 dies en les que els carrers cèntrics de la capital de la Foia han estat plens de gom a gom de visitants. Tants que el certamen ha batut el seu rècord de visites, atraient a més de 100.000 persones per a gaudir de l’oferta comercial, la gastronomia i el patrimoni castelluts.

La Fira de Sant Isidre ha comptat enguany amb un finançament de 150.000€, 50.000 menys que en l’edició de 2023, dada a pesar de la qual s’han batut tots els rècords. No obstant, la programació d’activitats ha sigut de les més completes de la seua història. Cosa possible gràcies al treball meticulós de totes les regidories implicades en el certamen, que ha permès atraure nínxols de públic concret.

Esdeveniments tractors de públic

L’avaluació d’activitats que pogueren atraure un públic divers i concret ha provocat la successió de 4 fites que han disparat les visites a la Fira de Sant Isidre castelluda. El principal és el concert de comiat del grup local El Diluvi, al que s’han sumat altres audicions d’orquestres, un multitudinària concentració motera i les exhibicions de cavalls. Totes elles orientades a públics diversos que han disparat els visitants al certamen.