Home Alcoi Augmenten les donacions per a incrementar els fons museístics del Museu de...

Augmenten les donacions per a incrementar els fons museístics del Museu de Camilo Sesto a Alcoi

518
0
SHARE

S’amplien les donacions i el material llegat al futur Museu de Camilo Sesto, la infraestructura que donarà cabuda a la vida i obra de l’arxiconegut artista alcoià. En aquest cas, ha sigut amb material donat pel nebot de l’artista alcoià, Óscar Francés Blanes.

Hi ha tres tipus d’objectes donat de diferents èpoques de la vida de Camilo: un DNI de quan Camilo Sesto tenia 14 anys, un document molt personal que podrà estar en la part d’introducció a la seua persona; també ha donat unes postals que editaven les discogràfiques per enviar als clubs de fans per a promocionar les noves edicions -hi ha dels anys 70 i dels anys 80-; i finalment també s’ha donat un pòster original del musical Jesucristo Superstar.

Cal assenyalar que el futur Museu de Camilo Sesto estarà ubicat en el Camí 44 -un punt que està molt prop de dos punts de la ruta de l’artista a la seua ciutat natal- com són el col·legi Salesià San Vicente Ferrer i La Glorieta, llocs on va començar a cantar. També està en el camí cap al Cementeri Sant Antoni Abat on descansa.

Respecte al museu és important destacar que en poc temps s’adjudicarà la redacció de les obres i la redacció del projecte museístic.