Home Alcoi Avancen les obres de millora a la Protectora d’Animals d’Alcoi, la proposta...

Avancen les obres de millora a la Protectora d’Animals d’Alcoi, la proposta més votada als Pressupostos Participatius 2020

493
0
SHARE

Està en marxa una nova actuació en l’alberg caní municipal, es tracta de la renovació de la fusteria metàl·lica -portes d’accés a les gàbies-. Aquesta va ser la segona proposta més votada en els pressupostos participatius de 2020 amb 423 vots. La inversió en aquesta actuació ha estat de 48.342,57 euros. S’està realitzant la segona fase renovant tota la fusteria metàl·lica, és a dir, les portes d’accés a les gàbies. En la primera fase van millorar la pavimentació exterior i de l’interior de les gàbies

Aquesta actuació és més lenta d’allò l’habitual, ja que no només es tracta de canviar les portes. Cal traslladar als gossos que viuen en aquestes gàbies a unes altres per poder acomplir l’actuació, fet que fa que no siga una actuació ràpida. Les noves portes són més lleugeres i segures, evitant que es puguen clavar les mans pels seus forats, evitant així qualsevol perill.

“Els Pressupostos Participatius tenen com a objectiu principal la participació directa de la ciutadania en aquest procés, a fi d’establir les seues demandes i preocupacions principals en matèria d’inversió i despesa corrent i incloure-les en el pressupost anual de l’any següent. És important que la ciutadania veja com els projectes que presenten i després són votats es porten a terme. Aquesta va ser la segona proposta més votada de l’any passat, continuem així reforçant l’empoderament de la ciutadania en anar fent realitat propostes emeses als pressupostos participatius. Aquest treball es veu reflectit a l’increment de la participació en el procés any rere any”, ha destacat la Regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán.

Ja durant el darrer trimestre de 2020 es va executar les obres de la que va ser la quarta proposta d’inversió més votada dels pressupostos participatius 2020, en concret la pavimentació dels corredors i adequació del pati amb arena per a evitar inundacions en l’alberg caní municipal. Les obres van tindre un import total de 40.896,00 euros llavors.

Amb aquestes obres realitzades a l’interior de les casetes, així com en la zona de jocs dels gossos, s’ha aconseguit millorar les condicions higièniques i de seguretat a l’interior de les casetes dels gossos. A més, un altre objectiu és donar-li una major utilitat a la zona de jocs.