Home Alcoià Banyeres de Mariola activa tres nous punts de recàrrega per a vehicles...

Banyeres de Mariola activa tres nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

152
0
SHARE

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola promou amb aquesta iniciativa el canvi progressiu del parc de vehicles a altres elèctrics no contaminants. Per a incentivar l’ús d’aquesta energia neta, la recárrega serà gratuïta, ja que el municipi començarà fent-se càrrec del cost del subministrament elèctric a les persones que siguen usuàries.

Els tres punts estan ubicats a l’entrada del parc municipal de Vil·la Rosario, al carrer Alcoi (prop del Barranc Fondo) i al carrer Beneixama (confluència amb la plaça Joan Baptista Doménech).

La recàrrega es fa a través del telèfon mòbil seguint les instruccions que figuren en els punts de recàrrega per al funcionament correcte del sistema.

 

L’acció s’emmarca dins la campanya Moves II, Mobilitat, Eficiència i Sostenibilitat. Pel que fa al cost de la instal·lació, l’Ajuntament ha invertit 20.809,44 € i la resta, 11.124,80 €, han estat finançats a través d’una subvenció de part de la Generalitat Valenciana – IVACE, Ministerio Para la Transición Ecológica, IDAE i la Unió Europea – FEDER.