Home Alcoià El colivenc Eusebio Cáceres es classifica per a la final en Salt...

El colivenc Eusebio Cáceres es classifica per a la final en Salt de Longitud a Tòquio

249
0
SHARE

Imatge: fotograma rtve.es / Eusebio Cáceres abanç del segon intent

Els 7,98 metres del seu primer intent, li han valgut per passar a la següent i última ronda. Segons el propi atleta, arriba a les seues segons olimpiades en la millor forma.

Aquest migdia a les 12:10h hora espanyola, el saltador d’Onil Eusebio Cáceres ha disputat a l’estadi olímpic del Japó la fase classificatòria de la prova de Salt de Longitud. concretament al grup “B”. Es demanava un salt superior als 8,15m o be entrar per rànquing a les classificartòries per passar a la cotizada final. El “Saltamontes” d’Onil ha aconseguit marcar un salt de 7,98 metres al seu primer intent que l’ha fet entrar en la final, ja que molts dels atletes han fet marques inferiors i tan sols 8 atletes havien superat el 8 metres. Les marques de Cáceres han estat: 1º (7,98m), 2º (7,75) i el tercer no l’ha executat ja que estava classificat per les marques anteriors. Finalment ha quedat a la novena posició en el total de les dos convocatòries classificatòries i es col·loca entre els 12 elegits a ser campió olimpic.


Classificació final del grup B

D’aquesta manera supera la seua actuació a Londres 2012, on no va superar la primera fase amb 7,92m. Segons declaracions del mateix Eusebio arriba a estes olimpiades en molt bona forma. Pot ser siga una de les últimes oportunitats per al colivenc de llevar-se les espines a una gran prova i aconseguir l’ansiat podi que tant de temps porta buscant i que s’ha vist truncat en nombroses ocasions per les lesions. Cal dir que en aquesta temporada està fent resultats molt estables al voltant dels 8 metres. Recordem que Cáceres té una marca personal de 8,37 metres aconseguida en Tempere fa huit anys i que a hores d’ara és la segon millor marca espanyola de la història.

La final es disputarà la matinada de diumenge a dilluns a les 3:20h hora espanyola, una oportunitat més per a aquest xic que va començar en açò de l’atletisme practicant combinades a la pista d’Onil. Des de tvA li desitgem la major de les sorts.