Home Banyeres Banyeres implanta la zona blava d’aparcament al Centre per a millorar la...

Banyeres implanta la zona blava d’aparcament al Centre per a millorar la mobilitat i la càrrega i descàrrega

299
0
SHARE
Rellotge que anuncia la implantació de la zona blava a Banyeres de Mariola.

Facilitar l’accés i l’aparcament a qualsevol vehicle que necessite accedir al Centre de la localitat de Banyeres. És l’objectiu de la darrera mesura que ha posat en marxa l’Ajuntament de la localitat de la Mariola des d’aquest mateix 5 de setembre. La població té una orografia complicada que fa que l’ús del vehicle particular estiga generalitzat entre la major part dels veïns a l’hora de fer compres al Casc Històric.

La mesura entra en vigor aquest dilluns 5, i preveu un màxim de 30 minuts d’estacionament a qualsevol vehicle a la Plaça de l’Ajuntament, l’aparcament del Clot i el carrer La Malena. Serà en horari de 9 a 13.30h i de 17 a 20h entre dilluns i divendres, mentre que els dissabtes només estarà regulat en horari matinal. La zona blava tindrà caràcter gratuït, encara que la Policia Local vetlarà per a que cada vehicle aparque durant un màxim de 30 minuts.

Per a acoseguir eixe seguiment, els vehicles que estacionen als carrers assenyalats hauran de posar obligatòriament un rellotge que trobaran a les principals instal·lacions municipals i als comerços del centre. En cas de sobrepassar els 30 minuts d’aparcament establerts, els agents del cos de seguretat local procediran a sancionar a l’infractor.