Home Banyeres Banyeres supera els 2.000 casos/100.000 habitants després de detectar 65 nous positius...

Banyeres supera els 2.000 casos/100.000 habitants després de detectar 65 nous positius per coronavirus

0
SHARE

Altra de les localitats que més afectada s’ha vist per l’evolució de la pandèmia en aquests primers compasos del 2021 a la muntanya alacantina és Banyeres. La localitat de la Mariola ha pssat per alts i baixos al llarg de tota la crisi sanitària. De no tenir pràcticament casos durant els primers mesos a una situació de transmissió descontrolada al novembre, relativa tranquilitat cara al Nadal i esclat del nombre de casos passades les festes.

Des de l’Ajuntament han detectat molts moviments socials cap a cases de camp i trobades de famílies i amics que han provocat una incidència creixent a la població. De fet, és de les 3 úniques localitats principals de la muntanya alacantina que supera els 2.000 casos/100.000 habitants junt amb Alcoi i Onil. Una incidència de rècord i que dobla la que resgistraven precisament Alcoi i Castalla passat el Nadal, quan van ser confinades perimetralment.

Aquesta situació es dona després de que Salut Pública haja comunicat 65 nous positius per PCR des del passat dimarts 12 a la població. Una dada que eleva fins als 143 els ciutadans de Banyeres que estan contagiats a dia de hui i que fan que el total de contagis durant la pandèmia s’aprope als 500 casos. Entre ells es troben els dels 9 veïns que han perdut la vida per la malaltia des de març de l’any passat.