BARÇA B 2 ALCOYANO 0, ELS DE MIR PERDONEN I ACABEN PERDENT.

1296
0
SHARE

Entretinguda trobada el disputat a la Ciutat Comtal, amb una molt pobra entrada en el Mini Estadi, i això que just després del Barça B Alcoià, en el Nou Camp jugava el primer equip del Barcelona. La primera meitat va tindre com a gran dominador al Barça B i les millors ocasions per a l’Alcoyano, fins a 4, però la màxima del futbol diu que qui perdona l’acaba pagant, i el Deportivo va encaixar 2 gols en la segona meitat que li van costar el partit.

Bona primera meitat dels homes De Vicente Mir en el Mini Estadi de Barcelona on la possessió de la pilota ha estat dels blaugranes, sobre el 75%, i no obstant això les millors ocasions han estat per al C.D. Alcoyano. El Deportivo, que vestia la samarreta de la bandera d’Alcoi, va tenir en les botes de Nieto, Vicente i Lino fins a 4 oportunitats d’avançar-se en el marcador, però que sempre es van trobar amb les bones intervencions del porter alacantí del filial blaugrana, Iñaki Peña, mentre que Bañuz a penes va haver d’intervenir en aquest primer període que va finalitzar sense gols.

Després de la represa, les coses van canviar, després dels minuts de tanteig, els locals es van avançar per mediació de Wague, després de controlar una bona passada a l’interior de l’àrea petita en el minut 57. Abans d’arribar a la mitja hora, Carlos Pérez en jugada personal sentenciava la trobada amb el 2-0.

Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz, Barreda, Primi, Fumeyem, Navarro (cp), De Lerma, Córcoles (Anaba), Vicente Pérez (Alberto Rubio), Nieto, Bryan Reina, i Lli (Óscar Díaz).

La derrota torna a acostar a l’Alcoyano a les posicions de promoció i descens, just quan s’ha disputat el primer partit de la segona volta. El pròxim partit serà en El Collao, en sessió matinal, amb la visita de l’Atlètic Balears, que es troba en Play Off d’ascens, a partir de les 11.30.