Home Alcoi Els paqueters de la Cavalcada d’Alcoi aporten 7.000 € a 3 ens...

Els paqueters de la Cavalcada d’Alcoi aporten 7.000 € a 3 ens socials que treballen amb xiquets

988
0
SHARE

La Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi no només posa en escena un dels moments més màgics que es viuen a la ciutat, sinó que també aporta fons destinats a ens solidaris de la ciutat. Els paqueters reials han recaptat en aquesta 134 edició més de 7.000 euros, que arribaran a 3 associacions i iniciatives locals que treballen amb xiquets. Amb aquestes ajudes, podran millorar les condicions i l’equipament amb que presten el seu servei a la ciutat.

Quasi una setmana després de que la ciutat d’Alcoi tornara a posar en escena el màgic esdeveniment de la Cavalcada dels Reis Mags, encara es duen a terme actes relacionats amb ella. La Cavalcada, que porta 134 edicions, suposant la més antiga del món, també té altra vessant més enllà de la de portar la il·lusió a menuts i no tan menuts, tant als carrer d’Alcoi com mitjançant la senyal de tvA. Eixa vessant és la solidària, ja que els paqueters reials recapten fons per cada regal que els arriba per part dels Reis Mags, fons que destinen a ens solidaris de la ciutat.

Els més de 440 patges de ses majestats els Reis Mags d’Orient que van participar repartint els milers de regals que Melcior, Gaspar i Baltasar porten a Alcoi amb la Cavalcada han aconseguit recaptar més de 7.000 euros. Es tracta d’un servei que ofereixen els paqueters i que possibilita a ens alcoians de caire social una millora en les condicions en les que operen. Aquesta vessant és la gran desconeguda d’un esdeveniment com la Cavalcada, que no només porta la il·lusió als menuts mentre es celebra l’acte, sinó que també tracta de fer-ho una vegada acabat.

Els tres ens socials locals que enguany s’han beneficiat de la recaptació dels paqueters són l’associació TEA Asperger, la iniciativa educativa per a xiquets amb problemes ??? dels Salesians i l’associació Aspromin, que gestiona el centre Gormaget. Totes elles podran renovar equipaments i materials per a millorar l’atenció que presten als seus usuaris, i que beneficia a vora 200 famílies alcoianes.

Aquestes donacions s’afegeixen a les del poble o el Campament Reial, que també col·laboren amb ens socials d’Alcoi per a fer més màgic si cal el seu Nadal.