Home Alcoià Benassau entra en la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat i eleva el nombre de...

Benassau entra en la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat i eleva el nombre de membres fins als 16

0
SHARE

L’any 2019 ha sigut molt positiu per a la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat en quant a la xifra de localitats que la composen. A pesar d’alguns entrebancs que s’han produït en la negociació dels principals càrrecs de l’ens, a hores d’ara registra la xifra de membres més elevada des de la seua fundació allà pel 2012. La darrera incorporació és la de Benassau, una localitat de poc més de 150 habitants que ha ingressat en la MAC després del plenari celebrat aquesta setmana.

Així, són ja 16 les localitats que composen un ens que va nàixer per a millorar la quantitat i qualitat de serveis de que gaudeixen les localitats que la integren. Amb la incorporació de la localitat del Comtat són ja 3 les poblacions que s’han sumat a l’ens supramunicipal de la muntanya alacantina durant el present exercici. Els responsables municipals de la població prendran possessió dels seus càrrecs a la MAC en el proper plenari.

Amb la seua inclusió en l’ens, Benassau podrà des d’ara beneficiar-se dels serveis que posa a l’abast dels municipis mancomunats. Així, podrà veure augmentada la xifra d’activitats, iniciatives i serveis en àmbits com promoció econòmica, joventut, cultura, turisme o serveis socials. La inclusió de Benassau eleva la quantitat de ciutadans als que presta servei fins als 90.000 a les comarques de l’Alcoià i El Comtat.