Inici Esports Inversions per a canviar el sistema de reg i els dipòsits del...

Inversions per a canviar el sistema de reg i els dipòsits del camp de futbol Vilaplana Mariel d’Ibi

157
0
COMPARTIR

Al llarg de 2019, l’Ajuntament d’Ibi ha dut a terme una sèrie d’inversions per a millorar l’estat de les seues infraestructures esportives. Es tracta d’alguns dels edificis i instal·lacions més utilitzades pels veïns de la vila joguetera. Algunes d’elles no rebien millores des de fa molt temps i era necessari invertir. Entre elles es troba el camp de futbol Vilaplana Mariel, el principal de la localitat i on juga el Rayo Ibense.

Aquesta infraestructura està rebent treballs de canvi del sistema de reg i dels dipòsits que tenen a veure amb el sanejament de les dutxes. En l’estat en que es trobava abans de les obres no es podir accedir al dipòsit d’aigua, pel que això suposava un risc i una dificultat a l’hora de procedir al seu manteniment. A més, també s’ha modificat el sistema de reg, incloent les tuberies de subministrament i el quadre elèctric que l’alimenta.

Els treballs tenen un cost de més de 31.200 euros que han eixit íntegrament de les arques municipals. Es tracta d’una de les línies d’actuació de l’àrea d’esports iberuda per a executar unes obres que segueixen a les del canvi de la gespa artificial. El Vilaplana Mariel és utilitzat cada setmana per centenars de futbolistes, pel que mantenir un estat òptim en les instal·lacions és considerat com a necessari pel Consistori.