Home Destacats Bernardo Guillem substitueix al malaurat Pedro Prieto al front de la patronal...

Bernardo Guillem substitueix al malaurat Pedro Prieto al front de la patronal de la Foia de Castalla

0
SHARE
Bernardo Guillem posa en la seu de la patronal IBIAE.

Divendres passat va ser nomenat nou President d’IBIAE Bernardo Guillem, vicepresident fins avui de l’Associació d’Empresaris Foia de Castalla. D’aquesta manera, es va complir el que marquen els estatuts en cas d’absència del president. Guillem assumeix la presidència fins al final del mandat de l’anterior president, que expirava el 2025. Lamentablement, el predecessor del ja màxim mandatari de la patronal de la Foia va perdre la vida abans de poder finalitzar la seua època al front de l’ens.

Bernardo Guillem és gerent de Plàstics Inden i forma part de la segona generació d’una empresa familiar d’Ibi fundada el 1989 pel seu pare. El recobriment de plàstic dels ciris litúrgics va ser la genèsi d’una dilatada trajectòria empresarial amb altres aventures al sector del joguet.

Responsable d’una empresa referent

Aquesta última aposta va ser la que va assolir els objectius desitjats, situant la companyia ibense a l’avantguarda amb sales blanques, sistemes robotitzats, atenent les exigències de les normes de qualitat més rigoroses com la BRC del packaging alimentari, etc… Tot això ha impulsat Plàstics Inden a ser una empresa referent en el seu àmbit productiu.

A més, és una marca compromesa amb la societat, el medi ambient, l’economia circular, la reducció de la petjada de carboni i la sostenibilitat. Guillem serà el cinquè president d’IBIAE des de la seva creació el 1993. Abans van estar al càrrec Sinforiano Cantos, Fernando Casado, Soledad Gutiérrez i Pedro Prieto.