Home Alcoi Bonig reivindica ajudes per als sectors productius de la muntanya i alaba...

Bonig reivindica ajudes per als sectors productius de la muntanya i alaba la gestió pandèmica d’Ibi però critica la d’Alcoi

309
0
SHARE

El proper estiu és la data prevista per a que el Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) duga a terme el procés de renovació de la seua cúpula autonòmica. Un procés per al que podrien existir vàries cadidatures: la de l’actual presidenta, Isabel Bonig -que ja ha confirmat que es presentarà per a ser reelegida-; i possiblement el candidat de Gènova i President de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón. Un fet que ha apropat a Bonig cap a la muntanya alacantina, on ha visitat les localitats d’Alcoi i Ibi.

L’actual presidenta dels populars valencians ha abogat a Ibi per que les ajudes amb fons europeus que gestionaran entre les comunitats autónomes i el Govern central arriben a tots els sectors productius. Alguns d’ells -segons ha denunciat Bonig- es queden fora d’aquestes subvencions, incloent el tèxtil, el joguet o el sector del calcer. El fet de que no arriben fons per a sectors estratègics a l’interior d’Alacant pot suposar més dificultats per a que aquests es recuperen després de la crisi econòmica detonada per la pandèmia.

La presidenta autonòmica dels conservadors ha tingut paraules de reconeixement per a la tasca desenvolupada des de l’Ajuntament d’Ibi, al que considera ningunejat a l’hora de prendre mesures durant la tercera onada per part del Consell. Al mateix temps, Bonig ha acusat a l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés, de fer una mala gestió durant la pandèmia al temps que, assegura, mentia sobre el coneixement de les dades de contagis a la residència de la Tercera Edat Domus Vi de la ciutat.

Després de visitar Ibi -incloent els seus comerços tradicionals-, Isabel Bonig ha acudit a Alcoi per a intercanviar impressions amb el portaveu dels populars a la ciutat dels ponts, Quique Ruiz.