Home Alcoi Busquen familiars de dos alcoians afusellats pel règim franquista per a identificar-los...

Busquen familiars de dos alcoians afusellats pel règim franquista per a identificar-los a Alacant

837
0
SHARE

Aquesta setmana han començat les exhumacions de cadàvers de persones que van ser afusellades pel règim de Franco en els anys posteriors a la fi de la Guerra Civil. Tasques que estan duent-se a terme a les fosses comuns del Cementari Municipal d’Alacant. Fosses que també existeixen a diverses localitats de la muntanya alcoiana, tot i no estar totalment localitades. Degut a aquestes tasques de recerca, l’Ajuntament d’Alcoi ha rebut una petició per a la localització dels familiars de les següents persones mortes a causa de la repressió de la Dictadura franquista:

Vicente García Vilaplana, nascut a Alcoi en 1905 i afusellat el 31 de maig de 1941, les restes del qual poden estar localitzades en una fossa comuna al Cementeri Municipal d’Alacant.

Ramón Llopis Santonja, nascut a Alcoi o Cocentaina en 1897 o 1898, i afusellat el 10 de juliol de 1941, les restes del qual poden estar localitzades en una fossa comuna al Cementeri Municipal d’Alacant.

Els familiars o les persones que tinguen alguna informació sobre aquestes víctimes poden posar-se en contacte amb l’Arxiu Municipal d’Alcoi, al telèfon 965 53 71 43 o al correu arxiu@alcoi.org