Home Cocentaina El Certamen Coral Fira de Tots Sants presenta el cartell de la...

El Certamen Coral Fira de Tots Sants presenta el cartell de la seua 42a edició i les agrupacions participants

255
0
SHARE
Cartell del Certamen Coral 2022.
Cartell del Certamen Coral 2022.

El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina ha donat a conéixer el seu cartell anunciador, així com les diferents agrupacions seleccionades per participar en l’encontre. En aquesta 42 edició del Certamen, l’organització ha encarregat el cartell a la dissenyadora gràfica Sara Marín, natural de Cocentaina. Sara va guanyar el concurs del Cartell de la Cavalcada de Reis Mags d’Alcoi el 2020, i seleccionada als Premis Mestre d’Alcoi i als Premis Gaudeamus Projecta 5a Edició de Barcelona, tots dos en 2022.

Per altra banda, el comité tècnic de l’organització del Certamen Coral de la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2022, valorant el criteri de diversitat geogràfica, repertori presentat, enregistrament enviat i palmarés, ja ha donat a conéixer les agrupacions corals que participaran en aquesta edició del Certamen, que serveix cada any de colofó a la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

Els cors seleccionats són Actea cor femení de Barcelona, el Cor interludi de Burgos i el Cor veus blanques Santiago apòstol de Griñón de Madrid, els quals opten a cinc premis en total. El primer està dotat amb 3.000 euros, el segon premi amb 1.800 euros, mentre que el tercer està valorat en 1.200 euros. El quart premi és el del públic, amb una dotació econòmica de 600 euros, que és atorgat al cor amb més puntuació segons les votacions del públic assistent al Certamen. Així mateix, el jurat atorgarà el Premi a la Millor Direcció entre els directors de les corals, que està dotat amb 500 euros.

Aquest any el Certamen Coral Fira de Tots Sants tindrà lloc el dissabte 12 de novembre, al Centre Cultural El Teular. Els cors seleccionats interpretaran, a més d’un repertori de lliure elecció, l’obra obligada d’aquesta 42a edició, titulada La Pau, i que és obra del compositor basc Xabier Sarasola a partir d’un poema de Marc Granell.