Home Alcoià Mazón apel·la al consum de productes alacantins per a revitalitzar el sector...

Mazón apel·la al consum de productes alacantins per a revitalitzar el sector agroalimentari de la província

232
0
SHARE
Carlos Mazón amb diverses autoritats del sector agroalimentari alacantí.
Carlos Mazón amb diverses autoritats del sector agroalimentari alacantí.

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, es va reunir ahir amb la vicepresidenta i el director general del Cercle Agroalimentari de la Comunitat Valenciana, Leonor Saiz i Manuel Lainez, per recollir les inquietuds del sector i traslladar-los el suport de la institució provincial “a aquesta indústria estratègica per al nostre territori” que genera un volum de negoci de més de 30.000 milions d’euros al conjunt de la regió.

La inflació i la pujada dels preus de l’energia, dos factors que afecten directament aquest sector, han sigut alguns dels assumptes que s’han abordat en aquesta sessió de treball en què el president ha reiterat la crida a la ciutadania per incrementar el consum de productes de proximitat elaborats a la província, “els quals, a més, destaquen per la seua excel·lent qualitat”.

D’aquesta manera, tal com ha apuntat, milloraria el rendiment laboral i la renda per càpita, alhora que es generaria un augment als llocs de treball. “Està demostrat i acreditat que, si tots consumim un 5% més de productes alacantins, ajudarem a crear més de 50.000 nous llocs de treball a la província i més de 120.000 en el conjunt de la Comunitat”, ha recordat.

El Cercle Agroalimentari és una organització sense ànim de lucre que aglutina empreses tractores per tal de fomentar la competitivitat i l’eficiència de la cadena de valor agroalimentària valenciana, una indústria on treballa més del 9% de la població ocupada i que representa el 9,35% del PIB de la Comunitat.