Home Castalla Castalla realitza una campanya per a sensibilitzar sobre la diversitat funcional entre...

Castalla realitza una campanya per a sensibilitzar sobre la diversitat funcional entre la infància i l’adolescència

0
SHARE
Cartell promocional de la campanya.
Cartell promocional de la campanya.

L’Ajuntament de Castalla ha impulsat la campanya de sensibilització sobre diversitat funcional ‘Jo també’, que busca conscienciar a xiquets i adolescents. s’emmarca al I Pla Municipal d’Infància i Adolescència. La regidora de Serveis Socials, Maite Gimeno, ha destacat que “l’objectiu és fomentar la participació de les persones amb diversitat funcional en tots els àmbits de la nostra societat i ajudar-los així a superar les barreres que encara avui existeixen”.

D’acord amb els principis de la campanya Jo també, la infància no necessita línies rectes, simetria i escenaris ultra realistes, sinó fantasia, llum i color. La població més jove no necessita reproduir rols i prejudicis, sinó més aviat amarar-se de vida i abraçar la diversitat. El lema busca la inclusió de les persones amb diversitat funcional, superar les segregacions capacitismes i reivindicar-ne la participació en l’experiència social.

‘Jo també’ compta amb el finançament de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana i s’emmarca en la implementació del I Pla Municipal d’Infància i Adolescència de Castalla, la qual s’està duent a terme amb la col·laboració de la consultora social ‘EQUÀLITAT, participació i igualtat’.