Home Cocentaina Carlos Mazón visita el estat del Casc Antic de Cocentaina i promet...

Carlos Mazón visita el estat del Casc Antic de Cocentaina i promet sumar esforços per millorar la situació

404
0
SHARE
Carlos Mazón a Cocentaina amb el cap de SOS Casc Antic.
Carlos Mazón a Cocentaina amb el cap de SOS Casc Antic.

Carlos Mazón, President de la Diputació d’Alacant, es va reunir el passat dijous 15 de setembre amb representants de la plataforma veïnal “SOS Casc Antic Cocentaina” aprofitant una visita a la localitat per a conéixer de primera mà l’estat en què es troben alguns barris d’aquest municipi de la província d’Alacant.

La plataforma va poder explicar que els problemes del casc urbà van en augment, i que, des del seu punt de vista, Cocentaina es troba en un estat crític d’abandonament. Des de la Plataforma van reclamar ajuda a la Diputació d’Alacant per a poder revertir la situació en la qual es troba el municipi.

Entre els greus problemes es troben cases en estat ruïnós, filtracions i humitats, problemes estructurals, brossa i deteriorament de l’entorn, el deficient estat de conservació de la muralla medieval i la mala instal·lació en alguns punts del cablejat d’Iberdrola. Carlos Mazón, es va comprometre a posar en marxa mecanismes des de la Diputació per sumar esforços per millorar la situació.