Home Esports La jugadora de Pàdel murera, Aida Martínez, escala fins a la posició...

La jugadora de Pàdel murera, Aida Martínez, escala fins a la posició 130 del rànquing mundial professional

1392
0
SHARE
Aida Martínez al World Padel Tour 2022.

Aida Martínez, jugadora de pàdel de Muro, ha guanyat el seu primer títol puntuable per al circuit professional World Padel Tour, fent parella amb la seua companya Aida González, de València. Es van imposar en un torneig en el qual no anaven de cap de sèrie i finalment es van endur la victòria.

Pel que fa a les semifinals, van aconseguir la victòria després de 3 hores de partit contra les andaluses Priscila Rodríguez i Clara Miret, amb un resultat de 6/3 5/7 6/2. La final va ser contra dues jugadores alacantines, Laura Apaolaza i Lucia Fernandez, i s’hi van imposar per un contundent 6/1 6/4.

Aquesta setmana passada Aida també va aconseguir fer semifinals a l’Or World Padel Tour Next de Ceuta, havent començat a jugar aquest circuit aquest mateix any a febrer sent 459 del rànquing i ha escalat 329 posicions en set mesos. Entre els dos tornejos aconsegueix uns valuosos punts que col·locaran la jugadora murera en la posició 130 del rànquing mundial professional.