Home Castalla Castalla celebra un ple extraordinari per exposar qüestions urgents abans de l’inici...

Castalla celebra un ple extraordinari per exposar qüestions urgents abans de l’inici de 2023

0
SHARE

Castalla ha celebrat una sessió plenaria extraordinària urgent hiu al matí per exposar diferents punts els quals era imprescindible la seua submissió a votació i aprovació en plenari abans de la finalització de l’any, i que no es va poder dur a terme al plenari de novembre.

Antonio Bernabeu ha explicat en una Roda de Premsa posterior al plenari que aquests assumptes “són imprescindibles per al funcionament de diverses entitats de la localitat” i que “si no s’aborden abans de 2023 poden passar a un període més llarg”, assegura l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu.

Entre els punts tractats s’inclou un Pla Zonal que és essencial per al funcionament dels Serveis Socials de Castalla, que entra en vigor el pròxim 13 de gener de 2023, i un Pla Estratègic de Turisme, per no perdre la consideració de municipi turístic que alberga des de 2007 així com per a potenciar el mateix.

També s’ha tractat el pagament de subvencions per als clubs esportius, un pagament que “va ser impossible efectuar-lo al plenari ordinari de novembre a causa de l’augment de feina en aquestes dates”, assegura Antonio Bernabeu, Alcalde de Castalla i afegeix que “són imprescindibles que els clubs esportius continuen desenvolupant la seua feina a la localitat”.

Per últim, també s’ha tractat una subvenció per a Creu Roja que l’ajuntament va firmar a un conveni de 35.000 euros, que abasta tant contingut social com mediambiental, i en el qual “s’ha treballat molt a l’equip de govern local i que era imprescindible tindre’l aprovat abans de 2023”, assegura el primer edil.

Tots els punts tractats han sigut aprovats per unanimitat al plenari, encara que cal destacar que l’oposició no hi ha assistit a aquest. A més, al plenari han hagut de ser votats tots els punts tractats per ser inclosos a l’ordre del dia, ja que no hi eren al tractar-se l’un plenari d’urgència.

Plenari complet: