Home Castalla Castalla desvetla el cartell i la data de la Presentació Oficial de...

Castalla desvetla el cartell i la data de la Presentació Oficial de la Fira de Sant Isidre 2024

0
SHARE

L’Ajuntament de Castalla ha realitzat hui una roda de premsa per anunciar la data de la presentació de la trentena edició de la Fira de Sant Isidre, així com revelar el cartell d’aquesta. El logotip que emprarà la fira en aquesta edició continuarà sent el mateix que ha tingut des dels seus inicis, un logotip que, des de l’Ajuntament de Castalla recorden, va ser ideat pel periòdic Escaparate.

El proper dijous 9 de maig a les 13:30 al vestíbul de l’auditori municipal es durà a terme la presentació oficial on s’explicarà amb detall tot al voltant de les activitats que es duran a terme, els horaris, la distribució d’expositors, la distribució de zona d’aparcament, la nova zona per a autobusos, previsió de visitants i l’explicació dels canvis que hi ha hagut.

L’ajuntament també ha aprofitat aquesta roda de premsa
per presentar el nou equip municipal de comunicació, encapçalat per Pedro Ponce, així com recordar que el CEIP Nº2 acollirà el pròxim 2 de maig la fase provincial de les olimpíades matemàtiques, on Castalla comptarà amb 90 participants i que la festivitat de Sant Pasqual es realitzarà els dies 17 i 18 de maig, el cartell de la qual serà desvetllat prompte.